Αθλητικα Νεα Με Ερνέστο για πολλά χρόνια ακόμη

  • Posted on: 15 August 2013
  • By: Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση)
Rating: 
0
No votes yet

Αθλητικα νεα - Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στάζει μέλι για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και δείχνει σίγουρος οτι θα πετύχει και το δεύτερο στοίχημα με τον Ισπανό.Το πρώτο ήταν να τον επαναφέρει στον πάγκο του Ολυμπιακού και το κατάφερε το καλοκαίρι, αν και μόλις λίγο καιρό πριν ο Βαλβέρδε είχε αρνηθεί την πρόταση της προηγούμενης διοίκησης. Το δεύτερο είναι να τον κρατήσει όχι μόνον για την επόμενη σεζόν, αλλά για αρκετά χρόνια ακόμη. Και προχθές το βράδυ (17 Ιανουαρίου 2011), στο δείπνο που παρέθεσε στους δημοσιογράφους, ήταν βέβαιος γι'αυτό.
Αποσπασμα από την SportsDay : "Η κουβέντα ξεκίνησε όταν τον ρωτήσαμε αν θα μείνει ο Ισπανός και την επόμενη περίοδο. <<Έχουμε συμβόλαιο για δύο χρόνια. Θα μείνει. Εγώ όμως δεν τον θέλω μόνο για δύο χρόνια και πιστεύω ότι ο Ερνέστο θα είναι μαζί μας για πολλά χρόνια ακόμη>>, ήταν η απάντηση του και το ύφος του δεν έδειχνε την παραμικρή ανησυχία. Οι πληροφορίες βέβαια αναφέρουν ότι υπάρχει κοινή οψιόν για την νέα σεζόν, αλλά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έδειξε απόλυτος και κατηγορηματικός. Κι όταν του θέσαμε το γνωστό οικογενειακό πρόβλημά του, απάντησε ότι από τη στιγμή που είναι φέτος στην Ελλάδα μπορεί να είναι και του χρόνου, ενώ συμφώνησε με την επισήμανση κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ότι ένα επιπλέον κίνητρο για τον Βαλβέρδε είναι η συμμετοχή στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Ερνέστο ήταν ο διακαής πόθος του Μαρινάκη από τη στιγμή που ανέλαβε και αποκάλυψε πρώτον ότι είχε κάνει κίνηση πριν από τον Αύγουστο και ότι θα τον έπαιρνε ακόμη κι άν ο Ολυμπιακός είχε προκριθεί επί της Μακάμπι.
 

Keyword: 
αθλητικα νεα αθλητικά νέα
DateUpdated: 
NULL
DateAdded: 
2011-01-19 15:06:32
AuthorResource: 

Για περισσότερα αθλητικα νεα και περισσότερες πληροφορίες σε συγκεκριμένα θέματα που αφορούν τον αθλητισμό, καθώς επίσης και άλλα αθλήματα όπως το μπάσκετ, το τέννις κ.λ.π μπορείτε να επισκεφθείτε το αθλητικο φορουμ μας

Category: