Βότανα για Απώλεια Βάρους

  • Posted on: 15 August 2013
  • By: ezineart
Rating: 
0
No votes yet

Τα βότανα για την απώλεια βάρους εξετάζονται πολύ σοβαρά από πολλούς ανθρώπους που θέλουν να απαλλαχθούν από το υπερβολικό βάρος του σώματός τους, για τον απλούστατο λόγο ότι είναι ευρέως διαθέσιμα στη φύση και προσφέρουν ασφαλή και ευεργετικά αποτελέσματα. Ωστόσο, επιβάλλεται να είστε προσεχτικοί, καθώς υπάρχουν ορισμένα βότανα που ναι μεν περιλαμβάνουν φυσικά συστατικά, αλλά ορισμένες από τις ουσίες τους είναι εθιστικές και επιβλαβείς για την ανθρώπινη υγεία σε περίπτωση που καταναλώνονται σε μαζική ποσότητα και συχνά.
Ένα από τα πιο δημοφιλή βότανα για την απώλεια βάρους είναι η Έφεδρα. Πρόκειται για ένα βότανο που έχει αποδειχθεί πως βελτιώνει το μεταβολισμό ενός ατόμου και είναι ιδιαίτερα ευεργετικό όσον αφορά την απώλεια βάρους. Ωστόσο, πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί σχετικά με αυτό το βότανο, καθώς η συνεχής χρήση του μπορεί να βλάψει ορισμένα όργανα και να προκαλέσει εθισμό.
Το βότανο coleus συμβάλλει, επίσης, στην απώλεια βάρους και έχει αποδειχθεί εξαιρετικά επιτυχημένη λύση, χάρη στο γεγονός ότι διαλύει τα αποθέματα λίπους. Σε ό,τι αφορά το μεταβολισμό, αυτό το βότανο έχει ήπια επίδραση μέσω της διέγερσης της λειτουργίας του θυρεοειδούς αδένα. Το ενεργό συστατικό σε αυτό το βότανο είναι η φορσκολίνη που διεγείρει ένα ένζυμο που ενισχύει το μεταβολισμό, συντελώντας στη μείωση του βάρους.
Τέλος, πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται με ποιον τρόπο το πράσινο τσάι αξιοποιείται από όλο και περισσότερους ανθρώπους για την απώλεια βάρους. Το συστατικό της καφεΐνης στο εκχύλισμα από το πράσινο τσάι, συμπεριλαμβανομένης της αφθονίας των αντιοξειδωτικών ουσιών σε αυτό το ρόφημα, είναι γνωστό πως συμβάλλουν στη διάλυση των κυττάρων λίπους, με τελικό στόχο την απώλεια βάρους. Επίσης, το πράσινο τσάι φημίζεται και για πολλά ακόμη οφέλη που χαρίζει στην ανθρώπινη υγεία, όπως την πρόληψη του καρκίνου και των καρδιαγγειακών παθήσεων.
 

Keyword: 
βότανα πράσινο τσάι
DateUpdated: 
NULL
DateAdded: 
2012-10-25 15:48:10
AuthorResource: 

Ευεγερθείτε απο τις αντιξιοδητικές ιδιότητες που έχει το πράσινο τσάι! Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα στο timefortea.gr!

Category: