Γιατί να επιλέξω εξοχική κατοικία στη Χαλκιδική

  • Posted on: 15 August 2013
  • By: 8
Rating: 
0
No votes yet

Επιλέξαμε την πιο όμορφη περιοχή της Χαλκιδικής για να δημιουργήσουμε το Κτήμα Χαντζή με τις μοντέρνες πολυτελείς εξοχικές κατοικίες. Ακίνητα κορυφαίας ποιότητας και κατασκευής. Στη χερσόνησο του Άθωνος μόλις 2 χλμ. από το τείχος του Αγίου Όρους στην μαγευτική αμμώδη παραλία της Κομίτσας (4 χλμ. μετά τα Νέα Ρόδα και 6 χλμ. πριν την Ουρανούπολη). Η συγκεκριμένη περιοχή της Χαλκιδικής χαρακτηρίζεται ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, προστατευμένη από την UNESCO στον κατάλογο της παγκόσμιας κληρονομιάς. Οι ολοκαίνουριες εξοχικές κατοικίες διατίθενται προς πώληση. Για περισσότερες πληροφορίες, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα ενημερωθείτε για την αγορά του ακινήτου που σας ενδιαφέρει. Μην μείνετε θεατής....η επένδυση σε ακίνητα στη Χαλκιδική είναι μια επιλογή ζωής και ποιότητας...μακριά από την πόλη αλλά και ταυτόχρονα ένα βήμα από αυτή...
 
Γιατί να επιλέξω εξοχική κατοικία στη Χαλκιδική;
 
Στη Χαλκιδική ο επισκέπτης αιχμαλωτίζεται από τις μυρωδιές της φύσης. Τα έντονα και ζωντανά χρώματα όπως το πράσινο και το απέραντο γαλάζιο της Χαλκιδικής κερδίζουν τις εντυπώσεις. Η ποιότητα ζωής υπερέχει και η αίσθηση φυσικής ηρεμίας χαλαρώνει και ξεκουράζει στις εξοχικές κατοικίες μας. Η θαλασσινή αύρα και ο καθαρός αέρας ανανεώνει το πνεύμα και το σώμα. Η εξοχική κατοικία μας στη Χαλκιδική είναι χτισμένη πάνω σε έναν \"παράδεισο\" ιδανικό για ονειρεμένες διακοπές, για ψάρεμα, για κυνήγι και για ατέλειωτους περιπάτους σε εντυπωσιακά τοπία και ιστορικές τοποθεσίες. Το εξοχικό σας είναι εδώ και περιμένει να γίνει δικό σας.
Θα θέλατε να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι, τη δική σας εξοχική κατοικία σε ένα μέρος ιδανικό για τις διακοπές σας, για σας και την οικογένεια σας; Η εταιρία μας κατασκευάζει διαμερίσματα και κατοικίες σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας, την μαγευτική Χαλκιδική. Το κτήμα Χαντζή στη Χαλκιδική αποτελείται από πολυτελείς βίλες προς πώληση 60,90 και 110 m², κτισμένες σε ένα οικόπεδο συνολικού εμβαδού 60 στρεμμάτων.Στην παραλία της Κομίτσας, στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής, ακριβώς μπροστά στη θάλασσα, το ιδανικό τοπίο μέσα στο οποίο βρίσκεται το Κτήμα Χαντζή, συμπληρώνουν πλατάνια, ελιές και λεύκες.
Οι πολυτελείς εξοχικές κατοικίες είναι μπροστά στην θάλασσα, διαθέτουν μεγάλο κήπο και είναι διαθέσιμες για αγορά. Η αναλογία οικοπέδου για το κάθε ακίνητο είναι από 450 - 2.000 m². Η αρχιτεκτονική ακολουθεί τον επιβεβλημένο από το τμήμα Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού, παραδοσιακό αρχιτεκτονικό ρυθμό.Δείτε τις φωτογραφίες από την εξοχική κατοικία που σας ενδιαφέρει.

DateUpdated: 
NULL
DateAdded: 
2009-11-30 19:14:48
AuthorResource: 

Θα θέλατε να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι, τη δική σας εξοχική κατοικία σε ένα μέρος ιδανικό για τις διακοπές σας, για σας και την οικογένεια σας; Η εταιρία μας κατασκευάζει διαμερίσματα και κατοικίες σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας, την μαγευτική Χαλκιδική.

Category: