ΕΑΠ και εργασίες θεματικών ενοτήτων

  • Posted on: 15 August 2013
  • By: 982
Rating: 
0
No votes yet

Είναι γνωστό ότι οι φοιτητές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου έχουν ορισμένες ιδιαιτερότητες σε σχέση με τους φοιτητές ενός παραδοσιακού ακαδημαϊκού ιδρύματος. Ο συνδυασμός εργασίας, οικογένειας και σπουδών καθιστά το πλαίσιο φοίτησης εξαιρετικά δύσκολο. Η μακροχρόνια επαφή μας με φοιτητές ιδρυμάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης μας έσωσε να καταλάβουμε ότι η ολοκλήρωση μίας εργασίας μίας Θεματικής Ενότητας δεν είναι μία εύκολη υπόθεση, ειδικά όταν οι χρόνοι είναι πιεστικοί και οι υποχρεώσεις πολλές.
Η ολοκλήρωση εργασιών των Θεματικών Ενοτήτων του ΕΑΠ μπορεί να επιτευχθεί από εμάς αποτελεσματικά, αφού κατανοούμε τόσο τις ανάγκες των συγκεκριμένων ιδρυμάτων για αξιοπρεπές και ικανοποιητικό αποτέλεσμα, όσο και των φοιτητών για ποιοτική ανταπόκριση στο αίτημά τους. Δεν είναι λίγοι οι φοιτητές του  ΕΑΠ που αναθέτουν εξ ολοκλήρου τα ετήσια πακέτα εργασιών τους στις θεματικές ενότητες που παρακολουθούν σε συμβούλους εκπόνησης πτυχιακών εργασιών. Σημαντικό είναι να μην επιλέγουν φοιτητικά φροντιστήρια που προμηθεύουν τους φοιτητές με έτοιμες πτυχιακές. Οι εργασίες των φοιτητών θα πρέπει να είναι πρωτότυπες. Οι εργασίες ΕΑΠ θα πρέπει να αποτελούν πόνημα εντατικής μελέτης και επιστημονικής μεθοδολογίας, γεγονός που επιβάλει την ανάθεση σε έμπειρους συνεργάτες με γνώση του χώρου.

Keyword: 
ΕΑΠ Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο Θεματικές Ενότητες Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων Φοιτητικές εργασίες Πτυχιακές εργασίες
DateUpdated: 
NULL
DateAdded: 
2012-10-23 11:54:46