Εναλλακτική θερμότητα το χειμώνα Τζάκι καλοριφέρ

  • Posted on: 15 August 2013
  • By: Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση)
Rating: 
0
No votes yet

 
Στην εποχή που η τιμή του πετρελαίου έχει φτάσει σε επίπεδα χρυσού και το ρεύμα αποτελεί πολυτέλεια για τη θέρμανσή μας τις κρύες ημέρες του χειμώνα, θα πρέπει να αναζητήσουμε λύσεις που είναι αποδοτικές, οικονομικές και πάνω από όλα συμφέρουσες. Πέρα από όλα τα παραπάνω ενώ ακούγονται πολλές προτάσεις με αυτοσχέδιες κατασκευές που προμηνύονται μοιραίες ή άτυχες για όσους τις δοκιμάζουν εμείς έχουμε να σας προτείνουμε μια λύση που θα σας εξασφαλίσει ένα ασφαλές και ζεστό σπίτι για πολλά χρόνια ανεξάρτητα ποιες είναι οι πολιτικές ή οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας αλλά και στην τσέπη σας.
Το τζάκι καλοριφέρ είναι κάτι που συζητιέται πολύ τελευταία και δεν είναι κάτι άλλο πέρα από ένα τζάκι με ενσωματωμένο εναλλάκτη θερμότητας νερού. Έτσι, με το τζάκι καλοριφέρ μέρος της θερμότητας μεταφέρεται στο νερό και το νερό χρησιμοποιείται για τη θέρμανση του σπιτιού αλλά και για ζεστό νερό χρήσης.
Το τζάκι καλοριφέρ λειτουργεί όπως ένα τζάκι αλλά με ειδικές ενεργειακές εστίες που κυκλοφορεί νερό και συνδέονται με τα σώματα καλοριφέρ του σπιτιού σας. Χρειάζεται προσοχή στην εγκατάστασή τους καθώς απαιτείται να είναι 100% ασφαλής για αυτό επιλέξτε με μεγάλη προσοχή αυτόν που θα σας τοποθετήσει το μηχανισμό.
 
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μηχανισμό ως κεντρική ή αυτόνομη θέρμανση μιας και είναι συνδεδεμένος με τον καυστήρα. Τα πλεονεκτήματα του είναι πως είναι απόλυτα ασφαλές και αποδίδει το μέγιστο θερμικά ενώ υπάρχει ακόμη η δυνατότητα πραγωγής ζεστού νερού για ασφαλή χρήση.
Ένα τζάκι καλοριφέρ προσφέρει οικονομικότερη και ασφαλέστερη θέρμανση σε όλο το σπίτι με ζεστό νερό για χρήση όποτε είναι αναμμένο. Τα καύσιμα του είναι περισσότερο φιλικά στο περιβάλλον σε σχέση με το πετρέλαιο ενώ επιτυγχάνεται πολύ μεγάλη εξοικονόμηση με τη καύση του ξύλου. Ρωτήστε τους ειδικούς και δοκιμάστε το! Σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε..

Keyword: 
τζάκι καλοριφέρ τζάκι
DateUpdated: 
NULL
DateAdded: 
2013-03-28 12:35:05