ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

  • Posted on: 15 August 2013
  • By: 80318
Rating: 
0
No votes yet

Η εταιρεία Domical διαθέτει κουφώματα συνθετικά (PVC) και αλουμινίου με σήμανση CE τα οποία πληρούν τις προδιαγραφές του προγράμματος ως προς την ενεργειακή απόδοση.
Συνεργάζεται με όλες τις Τράπεζες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Δεν απαιτεί χρήματα από τους πελάτες αλλά υλοποιεί το πρόγραμμα ακριβώς σύμφωνα με τους όρους του. Με την ένταξη του πελάτη στο πρόγραμμα κατατίθεται η προκαταβολή εκ μέρους της Τράπεζας στην εταιρεία. Κατασκευάζονται και τοποθετούνται τα κουφώματα, εκδίδεται το τιμολόγιο και παραδίδεται στον πελάτη συνοδευόμενο από όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας τα οποία απαιτεί το πρόγραμμα και τις σχετικές υπεύθυνες δηλώσεις. Η αποπληρωμή του κόστους κατατίθεται στην εταιρεία από την Τράπεζα. Ο ιδιώτης πελάτης δεν συμμετέχει καθόλου οικονομικά στην όλη διαδικασία.
Πελάτες οι οποίοι θέλουν τώρα να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για την ένταξη στο πρόγραμμα
Ενημερώνουμε τους πελάτες σχετικά και πραγματοποιούμε έναν προέλεγχο για τη δυνατότητα ένταξης στο πρόγραμμα, ώστε να αποφύγει ο πελάτης ταλαιπωρία και έξοδα εάν δεν πληροί τις ανάλογες προϋποθέσεις.
Ο πελάτης απευθύνεται στη συνέχεια σε μία από τις τράπεζες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα (Εθνική. Πειραιώς, Alpha και Eurobank) για την προέγκριση.
Μετά την προέγκριση από την Τράπεζα, υλοποιείται η πρώτη ενεργειακή επιθεώρηση και συντάσσεται η πρόταση υλοποίησης παρεμβάσεων για την ενεργειακή αναβάθμιση του οικήματος.
Σε αυτή τη φάση ο πελάτης επιλέγει προμηθευτές και προϊόντα που πρέπει να διαθέτουν τις πιστοποιήσεις που απαιτεί το πρόγραμμα.
Εφόσον οι πελάτες δεν έχουν γνωστό ενεργειακό επιθεωρητή, τους προτείνουμε έμπειρους ενεργειακούς επιθεωρητές συνεργάτες μας ώστε η όλη διαδικασία και υλοποίηση του προγράμματος να γίνει γρήγορα και σωστά. Διότι λάθη από την πλευρά των ενεργειακών επιθεωρητών και των προμηθευτών οδηγούν σε καθυστερήσεις και μερικές φορές στην ακύρωση του προγράμματος.
Συντάσσουμε προσφορά για την αντικατάσταση των κουφωμάτων με νέα ενεργειακά κουφώματα που να έχουν τον προτεινόμενο από τον ενεργειακό επιθεωρητή συντελεστή θερμικής απόδοσης, ρολά, σίτες, μάρμαρα, μερεμέτια κλπ ανάλογα με τις απαιτήσεις του οικήματος και του πελάτη.
Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αντικατάστασης κουφωμάτων.
Πελάτες που έχουν ήδη ενταχτεί στο πρόγραμμα
Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν νέες προσφορές εφόσον δεν μπορούν να συνεργαστούν με την εταιρεία από την οποία είχαν πάρει προσφορά αρχικά .Συνεργαζόμαστε με τον ενεργειακό επιθεωρητή του πελάτη και ακολουθούμε τη διαδικασία όπως περιγράφεται πιο πάνω.
Από την έναρξη του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗ «ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ» μέχρι σήμερα, η Domical έχει υλοποιήσει πλήθος προγραμμάτων  με πλήρη επιτυχία και ταχύτητα.
 
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΦΑΚΑ-ΜΑΣΤΟΡΟΣΤΈΡΙΟΥ
http://www.domical.gr
 

Keyword: 
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΣΥΝΕΘΤΙΚΑ PVC ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΟΡΤΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΡΟΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΟΝ
DateUpdated: 
NULL
DateAdded: 
2013-04-21 19:25:46
AuthorResource: 
Category: