Η Αλήθεια για την Ακμή και τη Στυτική Δυσλειτουργία

  • Posted on: 15 August 2013
  • By: ezineart
Rating: 
0
No votes yet

Πολλοί έφηβοι σήμερα, αλλά και ενήλικες, πάσχουν από ακμή. Οι άνθρωποι εμφανίζουν ακμή στα πρώτα χρόνια της εφηβείας τους και ενδέχεται να πορευτούν με αυτήν μέχρι τα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσης τους. Με τους ανθρώπους που πάσχουν από ακμή να αυξάνονται, η θεραπεία της καθίσταται δύσκολη πολλές φορές. Υπάρχουν πολλοί δρόμοι που μπορεί να ακολουθήσει κανείς για τη θεραπεία της ακμής.
Η αλήθεια σχετικά με τη θεραπεία της ακμής είναι ότι κάθε περίπτωση διαφέρει, με αποτέλεσμα οι μέθοδοι να μην είναι το ίδιο αποδοτικοί σε όλους τους ανθρώπους. Η ακμή προκαλείται από διάφορους λόγους, όπως οι ορμόνες και το άγχος, ενώ και η κληρονομικότητα ενδέχεται να παίξει το ρόλο της. Επίσης, ορισμένοι άνθρωποι απλώς δεν προσέχουν τις διατροφικές τους συνήθειες και δεν τηρούν τις συνθήκες υγιεινής. Κάθε λόγος μπορεί να προκαλέσει αυτό το δερματικό πρόβλημα, με τη θεραπεία να κρίνεται αναγκαία.
Η θεραπεία μπορεί να ξεκινήσει με την αλλαγή στον τρόπο ζωής σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει πάντα να πλένετε τα χέρια σας και να αποφεύγετε να ακουμπάτε το πρόσωπό σας στα σημεία όπου υπάρχουν εξανθήματα. Επίσης, πρέπει να τρώτε σωστά αποφεύγοντας τις λιπαρές και αλατισμένες τροφές. Τέλος καλό είναι να πλένετε το πρόσωπό σας δύο φορές την ημέρα, χρησιμοποιώντας σαπούνι ή αντισηπτικό ήπιας δράσης.
Εξετάζοντας κανείς ένα άλλο πρόβλημα, εκείνο της στυτικής δυσλειτουργίας, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι μπορεί να εξελιχθεί σε μείζον ζήτημα στη ζωή ενός άνδρα. Η στυτική δυσλειτουργία λαμβάνει χώρα όταν ένας άνδρας δεν είναι ικανός να σημειώσει στύση για το επιθυμητό χρονικό διάστημα, με τα αίτια της να οφείλονται είτε σε κάποιο βαθύτερο ιατρικό πρόβλημα είτε σε ψυχολογικό ζήτημα. Όποιο και να είναι το αίτιο, αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να θεραπευτεί με μία απλή συμβουλή: προσπαθήστε να αφαιρέσετε, όσο μπορείτε, το στρες από τη ζωή σας. Εκφράστε τα άγχη σας σε κάποιον ειδικό και θα δείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να τα εξαλείψετε, απολαμβάνοντας ανώτερη σεξουαλική ζωή.

Keyword: 
ακμή στυτική δυσλειτουργία
DateUpdated: 
NULL
DateAdded: 
2012-10-05 17:46:43
AuthorResource: 

Ένα άρθρο προσφορά απο το AAATON!