Η διαμονή σας στους Παξούς

  • Posted on: 15 August 2013
  • By: Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση)
Rating: 
0
No votes yet

Σε όποιο σημείο του κόσμου και αν βρεθούμε όποιος ακούσει το όνομα Ελλάδα ,το μυαλό του,  θα ταξιδέψει στα υπέροχα νησιά της χώρας μας , με τις απίστευτης ομορφιάς παραλίες τους.
Οι Παξοί αλλά και οι περίφημοι Αντίπαξοι με τα γαλαζοπράσινα νερά τους , ανήκουν στα Επτάνησα κι εδώ κι αρκετά  χρόνια αποτελούν τον ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό για ολοένα και περισσότερους επισκέπτες απo την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Ιδιαίτερα οι λάτρεις των νησιών με  παραλίες προσβάσιμες μόνο για λίγους (με βάρκα ή κότερο) δεν άργησαν να το ανακαλύψουν κ έτσι τα τελευταία χρόνια έρχονται και ξανάρχονται καθιστώντας το νησί κοσμοπολίτικο προορισμό.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η αρχαία Ελληνική μυθολογία αναφέρεται στη δημιουργία των Παξών από τον θεό Ποσειδώνα καθώς ήθελε να δημιουργήσει ένα μέρος ήσυχο, ως θεϊκή κατοικία (divine abode) ,για αυτόν και την ερωμένη του Νηρηίδα Αμφιτρίτη. Ο Ποσειδώνας χτύπησε με  την τρίαινα του το νοτιότερο σημείο της Κέρκυρας με αποτέλεσμα να αποσκοπούν 2 κομμάτια ,οι Παξοί και οι Αντίπαξοι. Κάπου έχασε όμως την τρίαινα του την οποία βρήκαν οι Παξινοί  και την έκαναν έμβλημα τους.
Η πρωτεύουσα των Παξών , ο Γάιος ,με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από οποιοδήποτε μικρό παραδοσιακό  χωρίο της Βορειοανατολικής Ιταλίας καθώς οι επιρροές από τους Βενετούς, που είχαν υπό την κτήση τους το νησί,  είναι εμφανής. Ίσως για αυτό τα οικόπεδα στους Παξούς θεωρούνται από τα ακριβότερα, με τους Ιταλούς να δίνουν όσα μπορούν για την απόκτηση ενός "sea view" οικοπέδου.
Πολύ γνωστά είναι και τα χωριά Λάκκα και Λογγός για τις όμορφες παραλίες τους, τα παραθαλάσσια ταβερνάκια και την γνωστή σε όλους ελληνική φιλοξενία.Η διαμονή στους Παξούς θα σας προσφέρει διακοπές ξεχωριστές, ήρεμες αλλά και η διασκέδαση και η περιπέτεια δεν λείπει από το νησί. Δεν είναι τυχαίο ότι τους Παξούς επισκέπτονται κάθε χρόνο θαλαμηγοί πολλών αστέρων του εξωτερικού, γόνοι βασιλικών οικογενειών αλλά και ζάμπλουτοι εφοπλιστές  από όλο τον κόσμο.
Για αυτούς που θέλουν η διαμονή τους στους Παξούς να μην υστερεί σε ποιότητα να είστε σίγουροι ότι οι βίλλες, τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι από τα  αρτιότερα, με πολύ υψηλές παροχές και με μοναδικό στόχο την ευχαρίστηση των  πελατών.Αυτό που με λίγα μέρη στο κόσμο μπορεί να συμβεί και οι Παξοί το καταφέρνουν,  είναι ότι όποιος ταξιδέψει στο νησί για πρώτη φορά θέλει να επιστρέψει ξανά γιατί δεν φεύγει μόνο με τις καλύτερες αναμνήσεις αλλά έχει νιώσει και τη μαγεία ενός νησιού αλλιώτικου από το άλλα...
 
Με εκτίμηση
για το Elaia Apartments
Maria Aranantinou

Keyword: 
διαμονη στους παξους διαμερισματα παξοι paxos apartments Elaia apartments
DateUpdated: 
NULL
DateAdded: 
2013-04-03 15:10:56