Η σεξουλική ζωή είναι υγεία

  • Posted on: 15 August 2013
  • By: Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση)
Rating: 
0
No votes yet

Στην σύγχρονη κοινωνία που ζούμε, η οικονομική κρίση μας έχει διαλύσει. Για την ακρίβεια, μας έχει δημιουργησει τέτοιο θέμα που δέν μπορούμε να ευχαριστηθούμε και τις πραγματικές απολαύσεις της ζωής μας. Έτσι, χωρίς ντροπές παίρνω να εύσημα να γράψω αυτό το άρθρο που αναφέρεται στην προσωπική μας υγεία.
Δίχως λόγια, σεξ = υγεία. Και σε ρωτάω τώρα εγώ εσένα. Έχεις όρεξη; Έχεις όρεξη να ικανοποιήσεις τον σύντροφο σου, όταν ο ίδιος δέν είσαι ικανοποιημένος απο την κοινωνία; Έχεις όρεξη όταν χρωστάς η πρέπει να πληρώσεις στην εφορία;
Ένας φυσιολογικός άνθρωπος (εννοείται ότι πλέον δέν είσαι φυσιολογικός άν δέν έχεις προβλήματα - χαχα πόσο ειρωνεία θεε μου) δέν θα είχε όρεξη για τίποτα και θα δυσκολευόταν.
Αυτό θα έπρεπε να σου ακούγετε ενδιαφέρον στα αυτιά σου άν όντως είναι έτσι, και αυτό γιατί άν έχεις φτάσει σε αυτό το σημείο, τότε είμαστε πολύ σοβαρά.
Άκουσεμε προσεχτικά:
1) Πήγαινε για καφέ και κουτσομπόλευσε
2) Βρεθείτε με την παρέα σας, και πηγαίντε να δείτε ποδόσφαιρο και βρίστε άσχημα άν είστε άνδρας η πηγαίντε για ψώνια με .... 10 ευρώ! και πάρτε μπιχλιμπιδάκια άν είστε γυναίκα.
3) Πείτε: Χρησιμοποιώ την δύναμη της θέλησης μου, και τους γράφω όλους σε αυτά που δέν γράφω εγώ σε αυτό το άρθρο.
4) Τελευταίο και καλύτερο, μπείτε σε ένα sex shop και αγοράστε κάτι για να ικανοποιήσετε τον σύντροφο σας γιατι είναι υποχρέωση σας.
Δέν μας νοιάζει η κρίση πλέον!

Keyword: 
sex shop σεξουαλική ζωή
DateUpdated: 
NULL
DateAdded: 
2011-10-02 14:40:28
Category: