Η Mozaik δημιούργησε τη νέα ιστοσελίδα του ξενοδοχείου Belvedere Hotel στη Μύκονο

  • Posted on: 15 August 2013
  • By: 4
Rating: 
0
No votes yet

Η εταιρία Mozaik που εξειδικεύεται στην παροχή λύσεων οnline και offline στρατηγικού marketing, δημιούργησε η νέα ιστοσελίδα του διάσημου ξενοδοχείου Belvedere Hotel στην Μύκονο. Η νέα διακτυακή επιχείρηση που δημιουργήθηκε για το πολυτελές ξενοδοχείο Belvedere Hotel, το οποίο είναι γνωστό για την πολυτέλεια, το πρωτοποριακό design και τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που παρέχει  μεταφράζει απόλυτα τη μοναδικότητα και τη διαφοροποίηση του ξενοδοχείου boutique στην καρδιά της Μυκόνου, το πιο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων.
 
Έχοντας διαμορφωθεί με προσωποποιημένο και καινοτόμο σχεδιασμό που παραπέμπει σε ιστοσελίδα τύπου “portal”,  μεταφράζοντας απόλυτα τη φιλοσοφία και τις αξίες του ξενοδοχείου Belvedere Hotel και προσφέροντας πλοήγησης φιλική προς τον χρήστη, η νέα ιστοσελίδα συνδυάζει, σε  την παρουσίαση των εγκαταστάσεων, των μοναδικών υπηρεσιών και της πολυτελής διαμονής που προσφέρει το ξενοδοχείο boutique στους πελάτες του με την παρουσίαση της μοναδικής" lifestyle "πλευράς του Belvedere Hotel.
Οι χρήστες καλούνται να ανακαλύψουν, μέσα από το μενού της ιστοσελίδας και μέσω “banners” στρατηγικά τοποθετημένα σε κάθε κατηγορία της ιστοσελίδας, το θρυλικό εστιατόριο Matsuhisa, το Belvedere Club & Bar, τα ασύγκριτα πάρτι και εκδηλώσεις που διοργανώνει το πολυτελές ξενοδοχείο στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, τα μοναδικά κοκτέιλ με υπογραφή του Dale de Groff και πολλές δραστικές εκπλήξεις.
Ζήστε την μοναδική εμπειρία που προσφέρει η ειδικά βελτιστοποιημένη για τις μηχανές αναζήτησης νέα ιστοσελίδα του Belvedere Hotel και ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο του ξενοδοχείου! Επισκεφτείτε το www.belvederehotel.com

Keyword: 
belvedere mykonos mozaik mykonos boutique hotel
DateUpdated: 
NULL
DateAdded: 
2010-04-15 13:52:29