Κατασκευή ιστοσελίδας δωρεάν

  • Posted on: 15 August 2013
  • By: Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση)
Rating: 
0
No votes yet

Φυσικά και η κατασκευή ιστοσελίδων δωρεάν είναι επιθυμητή και θα ήταν συμφέρουσα για κάθε επιχειρηματία που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί στην διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά του διαδικτύου.
Ο  χώρος προβολής του διαδικτύου παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με την παραδοσιακή αγορά κίνησης που ξέραμε μέχρι τώρα. Σε αυτήν την αγορά  θα υπάρχουν πάντα τα μαγαζιά γωνία , τα καλά περάσματα εκείνα τα σημεία όπου η επιχείρηση θεωρείται επιτυχημένη μόνο και μόνο από την θέση της και εκείνες οι επιχειρήσεις, όπου η   κατασκευή, η παρουσία και η προβολή τους είναι τόσο επιτυχημένη, που τις  καθιστά  ελκυστικές για το αγοραστικό κοινό, επιτυχημένες και βιώσιμες.
Στο χώρο του διαδικτύου (internet) η κατασκευή ιστοσελίδας για μία επιχείρηση αποτελεί την ψηφιακή προβολή της στην αγορά αυτή. Η κατασκευή ιστοσελίδων περιλαμβάνει την μορφοποίηση σχεδιαστικά της ιδέας της επιχείρησης, με λογότυπα, χρώματα, εικόνες , μορφές, κείμενα και φωτογραφικό υλικό ώστε το τελικό αποτέλεσμα της ιστοσελίδας να είναι μία ολοκληρωμένη ψηφιακή προβολή μιας εταιρείας ή ενός ατόμου. Φυσικά για να είναι αποδοτική και να εξυπηρετεί τον ρόλο δημιουργίας της η οποιαδήποτε ιστοσελίδα χρειάζεται την κατάλληλη προώθηση, αυτή δηλαδή που θα την κάνει “μαγαζί γωνία” και θα την τοποθετήσει πρώτη στις μηχανές αναζήτησης της google ή άλλων γνωστών μηχανών αναζήτησης,  και θα την γνωστοποιήσει κα παρουσιάσει στα γνωστά κοινωνικά δίκτυα του facebook, twitter, google+, youtube, κάτι αντίστοιχο με τις καμπάνιες διαφήμισης που σχεδιάζονται για επιχειρήσεις στην κοινή αγορά.

Τελευταία από εταιρείες όπως η weebly, η wix αλλά και  η υπηρεσία google sites (της google) προωθείται η ιδέα κατασκευής δωρεάν ιστοσελίδων. Αυτός είναι ο τίτλος παρουσίας τους στις μηχανές αναζήτησης.
Μία γρήγορη ματιά όμως στο περιεχόμενο των ιστοσελίδων τους, κάνει φανερό το περιορισμένο εύρος δραστηριοποίησης που περικλύει ο όρος  “δωρεάν”.

Κατασκευή ιστοσελίδας “σχεδόν δωρεάν”
Η κατασκευή ιστοσελίδων δωρεάν, παρέχεται υπό προυποθέσεις διάρκειας παραμονής της σελίδας στις μηχανές αναζήτησης, με περιορισμένου εύρους σχεδιαστικών προτύπων, μηδενικής προώθησης ενώ  για την πλειοφηφία των εταιρειών προώθησης της ιδέας της κατασκευής δωρεάν ιστοσελίδων, η κατασκευή είναι “σχεδόν δωρεάν”.
Αντιστοιχίζοντας για μία ακόμα φορά τους κανόνες επιτυχίας στον παραδοσιακό εμπορικό  χώρο γίνεται φανερό πως φυσικά και θα ήταν δυνατή η κατασκευή μιας επιχείρησης δωρεάν, αλλά όχι ολοκληρωμένη και βιώσιμη και ίσως τελικά και επιζήμια, αφού ο διαρκώς αυξανόμενος ανταγωνισμός σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο αγορών επέβαλε την ανάγκη συνεργασίας ποικίλων ειδικοτήτων στο τελικό στήσιμο της παρουσίας μιας εταιρείας ή της προβολής ενός ατόμου. Απαιτείται συνεργασία συμβούλων  αρχιτεκτονικής, οικονομικών και  μάρκετιγκ προκειμένου να παραμένει ανταγωνιστική και κερδοφόρα μια επιχείρηση, υπηρεσίες που σε καμία περίπτωση δεν προσφέρονται δωρεάν.
Έτσι και στην αγορά του ίντερνετ η κατασκευή ιστοσελίδας για μία επιχείρηση ή για την προβολή ενός ατόμου έχει πάψει πλέον να είναι μία απλή διαδικασία συμπλήρωσης μίας φόρμας και μια απλή  παρουσία αυτής σε “κάποια” θέση κάπου στο χώρο του διαδικτύου. Είναι συνδυασμός ποικίλων εφαρμογών, εργασιών και λειτουργιών που πραγματοποιούνται από ένα σύνολο ειδικών για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη κα την προώθηση της ιστοσελίδας. Πρόκειται για υπηρεσίες αμοιβώμενες αντίστοιχα με τους στόχους που εκπληρώνουν για την εκάστοτε ιστοσελίδα και την επιχείρηση ή το άτομο που εκπροσωπούν και που και εδώ δεν γίνεται να παρέχονται δωρεάν.
Μπορείτε να αφήσετε το μέλλον της επιχείρησής σας στα χέρια των ειδικών ή να πειραματιστείτε “σχεδόν” δωρεάν με την επιχειρησή σας. Η επιλογή είναι δική σας όπως και η ευθύνη για την αποδοτικότητα της εταιρείας ή την προώθηση του ατόμου σας.

Keyword: 
δωρεάν websites κατασκευή ιστοσελίδων δωρεάν δωρεάν ιστοσελίδες
DateUpdated: 
NULL
DateAdded: 
2012-07-19 10:38:59
AuthorResource: 
Category: