Κερδίστε Χρήματα Βλέποντας Διαφημίσεις Αλήθεια ή Ψέμα

  • Posted on: 15 August 2013
  • By: 255
Rating: 
0
No votes yet

Διαφημίσεις στην οθόνη του κομπιούτερ σας επί πληρωμή
Υπάρχουν sites που διαφημίζουν πως προσφέρουν χρήματα για να δείτε για ορισμένα δευτερόλεπτα (από 30 έως 60) συγκεκριμένες διαφημίσεις. Τρίχες! Παραμύθια! Ιστορίες για αγρίους!
Υπόσχονται μέχρι και 50 δολάρια για 1 λεπτό διαφήμισης που θα δείτε, και μέχρι 200 δολάρια για ένα email που θα διαβάσετε! Αν ήταν έτσι όλοι θα ήμασταν πλούσιοι! Θα είχε λυθεί το πρόβλημα της Ελλάδας!
Πώς δουλεύει το σύστημα
Σου λένε οτι μπορείς να γραφτείς δωρεάν και να αρχίσεις αμέσως να βλέπεις διαφημίσεις, και οτι μπορείς να ζητήσεις να σου στείλουν την αμοιβή σου όταν θα φτάσεις σε ένα μίνιμουμ ποσόν. Οι διαφημίσεις που μπορείς να βλέπεις κάθε μέρα είναι περιορισμένες σε αριθμό, ενώ αν κάνεις upgrade τον λογαριασμό σου, με μια ετήσια συνδρομή, θα μπορείς να βλέπεις περισσότερες, οπότε θα φτάσεις πιο γρήγορα στο μίνιμουμ ποσό για να κάνεις ανάληψη. Αν εσύ "τσιμπήσεις" στο δόλωμα, ρίχνεις τα φράγκα στους μάγκες τους αμερικάνους!! Συνήθως οι μάγκες είναι αμερικάνοι! Όλοι οι άλλοι είναι χαζοί και κορόιδα! Αν δεν "τσιμπήσεις" συνεχίζεις με τον δωρεάν λογαριασμό σου και κάποια μέρα φτάνεις στον στόχο που είναι το μίνιμουμ ποσόν για να κάνεις ανάληψη. Ζητάς τα λεφτά και σου λένε οτι θα ειδοποιηθείς με email για το πότε θα πληρωθείς. Την άλλη μέρα παίρνεις ένα email που σου λέει οτι αφού είσαι δωρεάν μέλος, θα πρέπει να περιμένεις γιατί υπάρχουν 1000 άλλα platinum μέλη που περιμένουν και προηγούνται στις πληρωμές από σένα (γιατί αυτοί πληρώνουν), και οτι κάθε μήνα που γίνονται οι πληρωμές, πληρώνονται μόνο 5-6 μέλη!!!! Δηλαδή σαν δωρεάν μέλος θα πρέπει να περιμένεις περίπου 200 μήνες (περίπου 18 χρόνια) για να πληρωθείς. Εκτός αν αναβαθμίσεις τον λογαριασμό σου, δηλαδή πληρώσεις τους μάγκες τους αμερικάνους! Αλλά και πάλι δεν σου λένε αν τους στείλεις τα φράγκα, αν θα πληρωθείς αμέσως ή αν θα είσαι 1000στος στην ουρά!!!
Παραμύθια φούρναρη! Μακριά!
Ποιες εταιρείες ξέρω οτι έχουν αυτό το σύστημα
Οι εταιρείες που ξέρω εγώ οτι ακολουθούν αυτό το σύστημα είναι:
sixdollarclick.com
twodollarclick.org
therichptc.com
magicptr.com
richgoptr.com
Και πρέπει να υπάρχουν πολλές ακόμα. Γενικά κανείς δεν δίνει 2, ή 5, ή 10, ή 50 δολάρια για να δείτε ένα site για 1 λεπτό!

Keyword: 
δουλειά στο σπίτι δουλειά στο ίντερνετ χρήματα στο ίντερνετ διαφημίσεις στο ίντερνετ κερδίστε χρήματα βλέποντας διαφημίσεις στο ίντερνετ
DateUpdated: 
NULL
DateAdded: 
2012-05-15 23:27:56
AuthorResource: 

www.aggeloskontis.com
extramoney-ako.blogspot.com