Μετακομίζεται σε μια νέα γειτονιά

  • Posted on: 15 August 2013
  • By: Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση)
Rating: 
0
No votes yet

Μετακομίζεται σε μια νέα γειτονιά;
Μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πώς μπορείτε να γνωρίσετε τους γείτονές σας.
Κατά τη μετάβαση σας σε μια νέα θέση, το οποίο μπορεί να είναι ένα σπίτι ή ένα κτίριο, δεν είναι περίεργο πως οι γείτονες σας, θα θέλουν να γνωρίσουν τους νέους ανθρώπους που θα μείνουν δίπλα στο σπίτι τους.
Σε αυτήν την κατάσταση της μετακόμισης, υπάρχουν εκατοντάδες πράγματα που πρέπει να σκεφτούμε και δεν υπάρχει χρόνος για να κοινωνικοποιηθούμε και γνωριστούμε με τους γείτονες μας. Τουλάχιστον αυτό δεν μπορεί να είναι η πρώτη προτεραιότητα, όταν πρέπει να μετακινηθούμε σε ένα νέο σπίτι και βρίσκεστε θαμμένοι σε κουτιά με πράγματα. Σκέφτεστε ότι ίσως θα θέλατε να συναντήσετε τους νέους σας γείτονες, αλλά έχετε πάρα πολλά να κάνετε και να σκεφτείτε και διαπιστώνετε ότι αφού πέρασαν λίγες μέρες, νιώθετε ότι έχει περάσει χρόνος και είναι πολύ αργά για μια συνάντηση.
Μην αγχώνεστε!!
Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να κάνετε ένα ξεκίνημα για να γνωρίσετε τους νέους σας γείτονες και ίσως τους φίλους σας για μια ζωή.

Καθώς φτάσατε και κινήστε στον καινούριο χώρο σας , θα παρατηρήσετε ότι πέφτουν επάνω σας περίεργα βλέμματα που θα καταγράφουν όλες τις κινήσεις σας, κοιτάξτε τους , χαμογελάστε και αδράξτε την ευκαιρία σαν μια μεγάλη δυνατότητα να πείτε το πρώτο γεια.
Μια άλλη περίπτωση είναι να τους πάτε γλυκά για να τους κεράσετε. Γυρίστε τα σπίτια στο τετράγωνο με ένα κουτί γλυκά και κερνώντας πείτε ένα γρήγορο γεια αλλά να είναι εγκάρδιο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό timing, μην διαταράξετε κάποιους κατά τη διάρκεια του πρωινού ή του δείπνου τους ή χτυπήσετε το κουδούνι ενώ κοιμάται το μωρό και το ξυπνήσετε, διότι δεν θα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την εκκίνηση σας καθώς θα γίνετε ενοχλητικοί.
Επιλέξτε κάποια στιγμή το απόγευμα ή νωρίς το μεσημέρι. Κατά τη διάρκεια αυτής της σύντομης επίσκεψης που προφανώς θα γνωρίσετε τα πρόσωπα που ζουν εκεί, θα δείτε αν έχουν παιδιά, αν βρίσκονται στην ίδια ηλικία με τα δικά σας παιδιά, ή μπορείτε να διακρίνετε αν υπάρχουν και κοινά ενδιαφέροντα ή χόμπι , όπως η κηπουρική, ο αθλητισμός.
Αφού σπάσει ο πάγος , τα υπόλοιπα είναι εύκολα!
Άλλος τρόπος προσέγγισης είναι να βοηθήστε κάποιους με το να τους κουβαλήσετε τις σακούλες με τα ψώνια, ή να προσκαλέσετε τα παιδιά τους μια συγκεκριμένη ημέρα για παιχνίδι… πέρασα να πω ένα γεια…. και προσκαλέστε τους να παίξετε μπάλα.

Μπορείτε να τους καλέσετε σε γεύμα. Δεν χρειάζεται να είναι ένα μενού τριών πιάτων με χρυσά κουτάλια και την καλύτερη μάρκα σαμπάνια σας. Ίσως ένα μικρό μπάρμπεκιου ή ένα σνακ απολαυστικό. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος να τους αφήσουμε να ξέρουν ότι η πόρτα είναι ανοιχτή γι ‘ αυτούς.
Αυτή η κίνηση θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε και να γνωριστείτε καλύτερα.
Επίσης, αυτή είναι και μια ευκαιρία για αυτούς να δουν ποιος είσαι. Ίσως όλα αυτά να μην αποδώσουν από την αρχή, αλλά είναι μια χειρονομία που στο μέλλον σίγουρα θα σας την ανταποδώσουν.

Keyword: 
μεταφορές μετακομίσεις υπηρεσίες Logistics metafores metakomiseis μεταφορικές υπηρεσίες εσωτερικού transport removals storage αποθηκευσεις διανομές μεταφορικες Αθήνα
DateUpdated: 
NULL
DateAdded: 
2012-11-20 01:01:23