Να εμβολιάσω την κόρη μου

  • Posted on: 15 August 2013
  • By: 157
Rating: 
0
No votes yet

Ενηµέρωση για το αντι-HPV εµβόλιο, µε αφορµή την 5η Ευρωπαϊκή Εβδοµάδα Πρόληψης του Καρκίνου του Τραχήλου
Τα εµβόλια αποτελούν πολύτιµο όπλο για την προστασία των πληθυσµών από διάφορες ασθένειες και σηµαντικό «κλειδί» για τη δηµόσια υγεία. Τα τελευταία χρόνια, ο γυναικείος πληθυσµός έχει έναν επιπλέον λόγο για να αισθάνεται τυχερός, καθώς είναι πλέον διαθέσιµο το εµβόλιο κατά του  -υπεύθυνου για την ανάπτυξη καρκίνου τραχήλου της µήτρας- ιού των ανθρωπίνων θηλωµάτων (HPV).
H 5η Ευρωπαϊκή Εβδοµάδα Πρόληψης του Καρκίνου του Τραχήλου, στις 23-29 Ιανουαρίου, µια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά του Καρκίνου του τραχήλου (ECCA), στοχεύει στην ενηµέρωση σχετικά µε τη νόσο που σκοτώνει κάθε χρόνο 30.000 γυναίκες στην Ευρώπη. Mε αυτήν την αφορµή, ζητήσαµε από τον αναπληρωτή καθηγητή Μαιευτικής και Γυναικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστηµίου Αθηνών, κ. Ευθύµιο Δεληγεώρογλου, να λύσει τις απορίες µας σχετικά µε τον Anti-HPV εµβολιασµό και την προστασία που παρέχει από τον καρκίνο του τραχήλου της µήτρας.
Συνέχεια...

Keyword: 
HPV test pap ανδρικό προφυλακτικό ασφάλεια διάγνωση εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού εμβόλιο ερωτικοί σύντροφοι εφηβεία Ζέφη Κληρονόμου ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων καρκίνος αιδοίου καρκίνος κόλπου καρκίνος τραχήλου της μήτρας κυτταρολογικός έλεγχος πρόλ
DateUpdated: 
NULL
DateAdded: 
2011-04-27 14:50:42
AuthorResource: 

Πηγή: lifepositive.gr

Category: