ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ

  • Posted on: 15 August 2013
  • By: 45177
Rating: 
0
No votes yet

Οι Ανδρομέδιοι είναι μία πολύ αρχαία φυλή που κατοικεί στον αστερισμό της Ανδρομέδας και είναι άνθρωποι σαν εμάς περίπου εξωτερικά, αλλά υπάρχουν σημαντικές διαφορές όσον αφορά το πνευματικό τους επίπεδο και με την διάσταση στην οποία βρίσκονται ψυχοσωματικά....
Οι Ανδρομέδιοι θεωρούνται για την ανθρωπότητα καλόβουλοι και αποτελούν μέρος του συνόλου των εξωγήινων που νοιάζονται και θέλουν το καλό και την εξέλιξη της ψυχής όλων των ανθρώπων του σύμπαντος, καθώς και την συνεχή μεταπήδηση των πολιτισμών στις ανώτερες διαστάσεις.

Στο σύμπαν και ειδικά στον γαλαξία μας μα πιο συγκεκριμένα στην Γη υπάρχουν οντότητες οι οποίες διαχωρίζονται σε είδη κατηγοριών όπως είναι :Οι Άνθρωποι,οι γκρίζοι εξωγήινοι οι οποίοι χωρίζονται σε υποκατηγορίες που κάποιοι από αυτούς είναι καλοί αλλά οι περισσότεροι όχι,η ομάδα του Ωρίωνα,η ομάδα της Γκίζας και οι σαυροειδής Δρακονιανοί.

Υπάρχουν άνθρωποι στον σύμπαν που είναι εξωγήινοι γιατί ζούνε σε άλλους αστερισμούς και πλανήτες.Έχουμε τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά είμαστε πίσω σε επίπεδο πνευματικό και σε διάσταση.

Όπως για παράδειγμα σε προηγούμενο άρθρο αναφέραμε για τους Πλειάδιους και για το μήνυμα που μας στέλνουν έτσι και οι Ανδρομέδιοι έχουν αναλάβει να μας αφυπνίσουν και να μας κάνουν να θυμηθούμε ποιοι πραγματικά είμαστε...Υπάρχουν και άλλοι ανθρώπινοι πολιτισμοί εκεί έξω που νοιάζονται για τον γήινο άνθρωπο και για την στάσιμη πορεία του που ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια, παραμένοντας ένα ελεγχόμενο πιόνι των "ισχυρών" πάνω στην γήινη σκακιέρα.
Ο Alex collier ο οποίος συνήθιζε να είναι ένας επιχειρηματίας κατάλαβε από νωρίς τι παίζετε γενικά με την ανθρωπότητα και ότι αφορά τους εξωγήινους που έχουν δηλητηριάσει την σκέψη μας από πολύ παλιά κιόλας.
Ισχυρίζεται ότι έχει σχέσεις και επαφές με τους καλόβουλους εξωγήινους του αστερισμού της Ανδρομέδας. Η ιστορία του ξεκινάει από την ηλικία των 14 ετών όπου και τον είχαν "απαγάγει" οι Ανδρομέδιοι κάνοντας τον κάποιες ιατρικές εξετάσεις για να δουν αν είναι σωματικά υγιής.

Ύστερα έζησε μαζί τους για περίπου 3 μήνες και συγκεκριμένα στα διαστημόπλοια τους (UFO).
Όπου και αναφέρει ότι από έξω μοιάζουν να είναι πολύ μικρότερα από'τι από μέσα ,που είναι ολόκληρες πόλεις.Έχει επαφές κυρίως με δύο άτομα του πολιτισμού των Ανδρομέδιων που ο ένας είναι σχετικά νέος ,σε σχέση με το δικό τους όριο ηλικίας,και ο άλλος είναι από τους γηραιότερους και πιο σοφούς.
Όλα τα αναφέρει αναλυτικά στα παρακάτω βίντεο και αξίζει να ακούσουμε άλλη μια φωνή που μιλάει για αφύπνιση όλου του γήινου πληθυσμού και ξεμπλοκάρισμα του κολλημένου μας νου!!!
Και τίποτα να μην ισχύει υπάρχουν πράγματα που χρειάζονται την προσοχή όλων μας.Μας μεταφέρουν μηνύματα με τον καιρό και καταντήσαμε να είμαστε αιχμάλωτοι της ίδιας μας της σκέψης.ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ όπως λέει ο ίδιος και όπως λέω και εγώ...
Φτάσαμε σε σημείο να μην είμαστε ανοιχτοί σε τίποτα άλλο παρά μόνο σε ότι μας αποκαλύπτουν και μας μαθαίνουν σαν αλήθεια...Η αλήθεια βρίσκεται μέσα μας ο θεός βρίσκεται μέσα μας και μόνο αν μπορέσουμε να βγάλουμε τα γυαλιά που μας έχουν φορέσει θα μπορέσουμε να ανακαλύψουμε πράγματα που τελικά είναι μπροστά μας και δεν τα βλέπαμε τόσο καιρό.
Μας έχουν στερήσει πολλά δικαιώματα και ένα από αυτά είναι το δικαίωμα της ανακάλυψης και συγχρόνως και της ανάπτυξης...Ίσως είναι καιρός να τους στερήσουμε και εμείς το δικαίωμα να μας κατευθύνουν!!!!

Keyword: 
ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ
DateUpdated: 
NULL
DateAdded: 
2013-03-20 23:32:14