Πως επιλέγουμε σημεία στο στοίχημα

  • Posted on: 15 August 2013
  • By: 37068
Rating: 
0
No votes yet

Όταν έχεις μπροστά σου εκατοντάδες επιλογές στο στοιχημα για ποντάρισμα, το να επιλέξεις τα κατάλληλα σημεία δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Τα τελικά προγνωστικά σου και οι προβλέψεις σου πρέπει όσο το δυνατόν να περάσουν από κόσκινο.
Οφείλεις να ποντάρεις και να εμπιστεύεσαι ομάδες που αποδεδειγμένα έχουν τις δυνατότητες να κερδίσουν. Πολλές φορές πέφτουμε στην παγίδα να ποντάρουμε σε ομάδες που πρέπει να κερδίσουν γιατί έχουν μεγάλο κίνητρο. Αυτό όμως δεν εξασφαλίζει από μόνο του την επιτυχία, όπως επίσης και το να ποντάρουμε βάσει οπαδικών συναισθημάτων.
Το να επιλέξεις ένα σημείο μπορεί να προκύψει κατόπιν μελέτης. Να δεις τι στόχους έχει η ομάδα, τι δυνατότητες, αν ο αντίπαλος προσφέρεται για κόντρα ή αν είναι αδιάφορος στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Επίσης ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στο στοίχημα είναι και η απόδοση. Ο κάθε ένας σοβαρός στοιχηματίας παίκτης οφείλει να επιλέγει σημεία των οποίων οι αποδόσεις αξίζουν τον κόπο και το ρίσκο να πονταριστούν.
Ακόμη ο παίκτης του στοιχήματος θέλγεται πολύ και από τα λεγόμενα εξωαγωνιστικά στοιχεία ενός παιχνιδιού. Τι σχέσεις έχουν οι δύο ομάδες, αν υπάρχει περίπτωση το αποτέλεσμα να είναι συμφωνημένο, αν έχουν προηγούμενα οι δύο ομάδες, ποιος είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης. Τι καιρό θα κάνει την ώρα του αγώνα στην περιοχή, σε τι κατάσταση θα είναι ο αγωνιστικός χώρος, η παράδοση των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια.
Φυσικά μη λησμονήσουμε και άλλους αγωνιστικούς παράγοντες όπως είναι οι απουσίες παικτών ή οι επιστροφές. Πολλές φορές έχουμε επιλέξει μια ομάδα να κερδίσει γιατί δεν έχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Αντίστοιχα έχουμε αποφύγει ή έχουμε κοντράρει ομάδες που η ειδησεογραφία τους λέει ότι έχουν πολλές και σημαντικές απουσίες. Ή έστω μια του καλύτερου τους παίκτη.Καλή η θεωρία αλλά μέσα στο γήπεδο πολλές φορές ανατρέπεται και όλα τα σενάρια πηγαίνουν χαμένα.

Keyword: 
stoixima pame stoixima στοιχημα παμε στοιχημα to stoixima το στοιχημα
DateUpdated: 
NULL
DateAdded: 
2013-03-07 03:10:38
Category: