Σημαντικές πληροφορίες για τις αιμορροδες

  • Posted on: 15 August 2013
  • By: ezineart
Rating: 
0
No votes yet

Με περισσότερο από το 4% του παγκόσμιου πληθυσμού να υποφέρει από αυτήν την ασθένεια, οι αιμορροΐδες αποτελούν μία από τις πιο συνηθισμένες σωματικές παθήσεις από τις οποίες πάσχουν οι άνθρωποι. Πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι πάσχουν από αιμορροΐδες, δεν πληροφορούνται για αυτήν την πάθηση είτε επειδή αισθάνονται αμηχανία είτε επειδή θεωρούν ότι η πάθηση θα θεραπευτεί από μόνη της.
Τα ακόλουθα προβλήματα θα σας ειδοποιήσουν αν πάσχετε από αιμορροΐδες:

  1. Αν έχετε κνησμό γύρω από τον πρωκτό, καθώς επίσης και ερεθισμό, ενδέχεται να έχετε αιμορροΐδες.
  2. Αν έχετε διαπιστώσει αίμα είτε στα κόπρανα είτε στο χαρτί της τουαλέτας, αυτό αποτελεί σύμπτωμα αιμορροΐδων.

Θα παρατηρήσετε ότι εξαιτίας των αιμορροΐδων το δέρμα είναι πρησμένο και κοκκινωπό. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα αιμοφόρα αγγεία έχουν πρηστεί μέσα στις φλέβες λόγω της αύξησης της πίεσης του αίματος.
Επίσης, θα διαπιστώσετε ότι οι αιμορροΐδες προκαλούνται για μία σειρά από λόγους. Η πιο συνηθισμένη αιτία είναι ότι οι άνθρωποι εμφανίζουν δυσκοιλιότητα, η οποία προκαλεί αιμορροΐδες. Ορισμένες από τις αιτίες εμφάνισης αιμορροΐδων είναι οι εξής:

  • Οι έγκυες γυναίκες είναι εξαιρετικά πιθανό να αναπτύξουν αιμορροΐδες.
  • Οι υπέρβαροι άνθρωποι είναι πιο ευπαθείς στην ασθένεια και μπορεί να εμφανίσουν αιμορροΐδες.
  • Η έλλειψη άσκησης αποτελεί επίσης αιτία εμφάνισης αιμορροΐδων.
  • Η διάρροια είναι ένας ακόμη λόγος που οι άνθρωποι αναπτύσσουν αιμορροΐδες.

Πολλές φορές οι ασθενείς διαπιστώνουν ότι οι αιμορροΐδες χρειάζονται αρκετό καιρό για να εξαφανιστούν. Είναι σημαντικό να συλλέξετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τις αιμορροΐδες.
Οι ασθενείς πρέπει να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να κάνουν κάτι σχετικά με τις αιμορροΐδες. Η αφιέρωση χρόνου για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τις αιμορροΐδες είναι πολύ σημαντικό πράγμα για την εξεύρεση θεραπείας του προβλήματος. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι αν η θεραπεία που έχετε επιλέξει, είναι σε θέση να ανακουφίσει τον πόνο ή να θεραπεύσει το πρόβλημα.

DateUpdated: 
NULL
DateAdded: 
2011-10-05 12:10:39
Category: