Σπουδές στην Ψυχολογία σε πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας

  • Posted on: 15 August 2013
  • By: Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση)
Rating: 
0
No votes yet

Στην Ελλάδα η  επιστήμη της Ψυχολογίας προσελκύει μεγάλο αριθμό υποψηφίων σπουδαστών είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο, εξειδικεύοντας περισσότερο τις γνώσεις τους.
Έτσι δημιουργήθηκαν 4 Πανεπιστημιακά τμήματα στην Ελλάδα για την πραγματοποίηση των προπτυχιακών σπουδών στον τομέα της Ψυχολογίας και η επιτυχής πρόσβαση σε αυτά γίνεται μόνο μέσω των πανελληνίων εξετάσεων.  Επιπλέον στα ίδια τμήματα λειτουργούν και μεταπτυχιακά προγράμματα.
Ωστόσο, είναι δυνατόν κάποιος να πραγματοποιήσει προπτυχιακές σπουδές στην Ψυχολογία σε κάποιο πανεπιστήμιο της Αγγλίας, Σκωτίας και Ουαλίας όπου λειτουργούν και μεταπτυχιακά προγράμματα. Για να πετύχει βέβαια το σκοπό του, θα πρέπει να ακολουθήσει κατάλληλη προετοιμασία, απευθυνόμενος σε κάποιο foundation college που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, όπως είναι για παράδειγμα το UKFC Foundation Course.
Το Foundation Course αναλαμβάνει να προετοιμάσει κατάλληλα οποιονδήποτε επιθυμεί να ακολουθήσει  σπουδές στην Αγγλία, Σκωτία και Ουαλία ενώ παράλληλα το κολέγιο αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται ώστε να γίνει τελικά αποδεκτός κάποιος σπουδαστής σε βρετανικό πανεπιστημιακό ίδρυμα. Μεταξύ άλλων, το UKFC Foundation Course αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση αιτήσεων UCAS, δηλαδή της επίσημης αίτησης κάθε υποψήφιου σπουδαστή προς τα πανεπιστήμια στην Αγγλία , τη Σκωτία και την Ουαλία για την πραγματοποίηση προπτυχιακών σπουδών.
Ακόμα και αν  κάποιος επιθυμεί  να σπουδάσει ψυχολογία στην Αγγλία θα πρέπει να ακολουθήσει μία σωστή προετοιμασία, συμπεριλαμβανομένης και της διδασκαλίας και τελειοποίησης της αγγλικής γλώσσας πέρα των μαθημάτων κατεύθυνσης.
Το UKFC Foundation Course  συμβάλλει ως foundation college στην επιτυχή εισαγωγή υποψηφίων σπουδαστών στα πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας είτε πρόκειται για λήψη πτυχίου bachelor  είτε master.

Keyword: 
σπουδές ψυχολογία Αγγλία μεταπτυχιακά αιτήσεις για Αγγλία
DateUpdated: 
NULL
DateAdded: 
2013-03-30 18:46:56
Category: