Στοίχημα Live Οδηγός για αρχαρίους

  • Posted on: 15 August 2013
  • By: Ανώνυμος (χωρίς επαλήθευση)
Rating: 
0
No votes yet

Επιλέξτε bookmaker σας Πρώτα από όλα θα πρέπει να επιλέξετε έναν εχέμυθο bookmarker. Με την πάροδο του χρόνου με την απόκτηση περισσότερης πήρας, θα μπορέσετε να καταλάβετε τις διαφορετικές υπηρεσίες που ο κάθε bookmarker προσφέρει. Για αρχή διαλέξτε ένα site, που είναι γνωστό και έχει καλή φήμη.
Αρκετοί από τους online bookmakers θα σας δώσουν ένα δωρεάν στοίχημα live, όταν ανοίξετε τον λογαριασμό σας. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε όλα τα δωρεάν στοιχήματα που προσφέρονται, και να ξεκινήσετε παίζοντας δωρεάν.
Ανοίξτε λογαριασμό Αφού διαλέξετε τον bookmaker της προτίμησης σας, πηγαίνετε στην αρχική ιστοσελίδα του και εγγραφτείτε. Θα πρέπει να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες, όπως το όνομά σας, το email σας, το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Οι εχέμυθοι  bookmaker θα σεβαστούν την ασφάλεια σας και δεν θα παραχαράξουν τα προσωπικά σας στοιχεία.
Η χρηματοδότηση του λογαριασμού σας Η κατάθεση είναι γενικά μια πολύ απλή διαδικασία. Θα χρειαστείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, Όταν τελειώσετε με την εγγραφή της πιστωτικής σας κάρτας θα πρέπει να βάλετε στον λογαριασμό σας το ελάχιστο ποσό κατάθεσης στοίχημα live. Το ποσό αυτό είναι συνήθως γύρω στα 10 ευρώ αλλά αυτό διαφέρει από bookmaker σε  bookmaker. Ποτέ δεν θα γίνεται αυτόματη ανάληψη χρημάτων από την κάρτα σας, καθώς μόνο εσείς θα έχετε τον έλεγχο να καταθέσετε λεφτά στον λογαριασμό σας. Θα μπορείτε να κάνετε την ανάληψη των κερδών σας όποτε εσείς επιθυμείτε και τα χρήματα θα εμφανίζονται στην τραπεζικό λογαριασμό σας εντός 3 μερών.  Συνήθως, οι bookmaker, καταθέτουν τα κέρδη στην κάρτα που έχετε χρησιμοποιήσει για να κάνετε την κατάθεση σας.
 
Το πρώτο σας στοίχημα Μόλις ο λογαριασμός σας έχει χρηματοδοτηθεί, είστε ελεύθεροι να κάνετε το πρώτο σας στοίχημά live. Υπάρχει μια τεράστια γκάμα παιχνιδιών, συστημάτων και αποδόσεων. Προτείνουμε να δείτε τι υπάρχει και να διαλέξετε αυτό που σας τραβάει την προσοχή. Καλό είναι στην αρχή να ποντάρετε με το πιο χαμηλό ποσό πονταρίσματος.
Αφού επιλέξετε πάνω σε τι θα στοιχηματίσετε κάντε κλικ στο σχετικό μέρος τις επιλογής  σας. Εισάγετε το ποντάρισμα σας και επιβεβαιώστε το στοίχημά σας και καλή επιτυχία!

Keyword: 
Στοίχημα live στοίχημα προγνωστικό στοίχημα αθλητικό στοίχημα betting stoixima προγνωστικά
DateUpdated: 
NULL
DateAdded: 
2011-02-27 14:12:27
AuthorResource: 

n/a