Τι είναι η κετόνη βατόμουρου(Raspberry Ketone)

  • Posted on: 4 October 2013
  • By: 208
Rating: 
5
Average: 5 (1 vote)

Η Κετονή βατόμουρου (Raspberry Ketone) το τελευταίο χρόνο είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο εξωτερικό ως συμπλήρωμα διατροφής για άμεση μείωση του σωματικού βάρους. Τελευταία, βλέπουμε και στη χώρα μας διαφημίσεις ακόμα και στη τηλεόραση για το συγκεκριμένο προϊόν. Τι είναι όμως η κετόνη βατόμουρου; Έχει παρενέργειες η Raspberry Ketone? 

Τι είναι η κετόνη βατόμουρου

Πρόκειται για δισκία, τα οποία λαμβάνονται 2 φορές την ημέρα, μισή ώρα πριν το πρωινό και το μεσημεριανό γεύμα. Η Raspberry Ketone προλαμβάνει το λίπος από το φαγητό του γεύματος και διαλύει το λιπώδη ιστό που υπάρχει ήδη στο σώμα αποθηκευμένο. Η κετόνη βατόμουρου βοηθάει τον οργανισμό να παράγει μια ένωση που ονομάζεται αδιπονεκτινη – μια ορμόνη που παίζει μεγάλο ρόλο στον μεταβολισμό του σώματός μας. Όσο πιο υψηλό το επίπεδο της αδιπονεκτίνης, τόσο πιο υψηλός ο μεταβολισμός ενός ανθρώπου.

Η Raspberry Ketone βοηθάει στην αύξηση αυτής της ουσίας, μέσα από φυσικές ενώσεις(κετόνες κόκκινων βατόμουρων) ώστε να επιτύχετε άμεση απώλεια βάρους.

 Η αυθεντική Raspberry Ketone PLUS

Στο εμπόριο κυκλοφόρησαν πολλά προϊόντα με κετόνη βατόμουρων. Όμως μόνο ένα προϊον είναι το αυθεντικό και αυτό που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Dr.OZ στο FOX News, στην Αμερική και έγινε χαμός.
Η Raspberry Ketone PLUS είναι η αυθεντική κετόνη βατόμουρου και περιέχει ακριβώς την αναλογία που χρειάζεται ο οργανισμός. Το συμπλήρωμα της Raspberry Ketone PLUS περιέχει ακόμα acai berry,Αφρικανικό μάνγκο,πράσινο τσάι,ξύδι μήλου και μια πληθώρα φυσικών υγιεινών συστατικών. Όλα αυτά τα φυσικά συστατικά θα σας βοηθήσουν ώστε να αυξήσετε το μεταβολισμό σας, να αποτοξινωθείτε και ως συνέπεια να μειωθεί το σωματικό βάρος μέσα από τη μείωση του λιπώδη ιστού.
Πολλά παρεμφερή προϊόντα με κετόνες βατόμουρου έχουν κατηγορηθεί για παρενέργειες σε ανθρώπους ή για αποτελέσματα που δεν ήρθαν ποτέ. Προτιμήστε μόνο τη Raspberry Ketone PLUS,όπως αυτή παρουσιάστηκε στη τηλεόραση στο FOX NEWS, που έχει φέρει εκατομμύρια αποτελέσματα ανά τον κόσμο!

 Παρενέργεις Raspberry Ketone PLUS

To Raspberry Ketone PLUS(και μόνο αυτό – όχι άλλα παρεμφερή προϊόντα), δεν έχει καμία παρενέργεια στη δοσολογία που πρέπει(2 δισκία /ημέρα). Άλλα φάρμακα αδυνατίσματος ή κετόνες βατόμουρου μπορούν να προκαλέσουν δυσλειτουργίες στον οργανισμό. Η Raspberry Ketone PLUS δεν έχει καμία απολύτως παρενέργεια καθώς πρόκεται για ένα εντελώς φυσικό συμπλήρωμα.Άτομα που πάσχουν από Χρόνια Παρεμποδιστική Πνευμονική Πάθηση, άσθμα, υψηλή πίεση, καρδιακές παθήσεις και διαβήτη θα πρέπει οπωσδήποτε να ζητήσουν συμβουλή από τον ιατρό τους πριν να πάρουν το raspberry ketone.

Keyword: 
ketone raspberry,raspberry ketone,κετονη βατομουρου
Category: