Τι Πρέπει να Γνωρίζετε για το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο

  • Posted on: 15 August 2013
  • By: ezineart
Rating: 
0
No votes yet

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι η ηλεκτρονική έκδοση του παραδοσιακού τσιγάρου. Οι επιδράσεις του ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι οι ακριβώς αντίθετες από εκείνες του παραδοσιακού, καθώς δεν προκαλεί ανησυχητικά προβλήματα στην υγεία του ανθρώπου. Σε ό,τι αφορά την εμφάνιση, το ηλεκτρονικό τσιγάρο μοιάζει με το πραγματικό τσιγάρο, με τη διαφορά ότι διαθέτει κάψουλα νικοτίνης που ενεργοποιείται από μία μονάδα θερμότητας εντός της συσκευής καπνίσματος. Με τη μονάδα θερμότητας, η παραγόμενη εξάτμιση δημιουργεί μία γεύση νικοτίνης που είναι παρόμοια με εκείνη του παραδοσιακού τσιγάρου, πλην των βλαβερών επιδράσεων. Οι περισσότεροι άνθρωποι που δοκίμασαν το ηλεκτρονικό τσιγάρο, δεν εκδήλωσαν την επιθυμία να επιστρέψουν στο πραγματικό τσιγάρο έπειτα από τη χρήση της ηλεκτρονικής συσκευής.
Το ηλεκτρονικο τσιγαρο αποτελεί μία από τις καλύτερες στρατηγικές για την άρση του εθισμού στο κάπνισμα. Πέραν τούτου, το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για την αποφυγή της παγίδας του εθισμού στη νικοτίνη. Βεβαίως, οι καπνιστές διακατέχονται από έντονο σκεπτικισμό απέναντι στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, καθώς δεν έχουν πειστεί ότι συνθέτει τη λύση για την αποφυγή των ασθενειών που σχετίζονται με το κανονικό κάπνισμα. Παρ’ όλα αυτά, τα πράγματα κυλάνε καλύτερα από τη στιγμή που ο κόσμος μαθαίνει τι είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο και με ποιον τρόπο λειτουργεί.
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο προσφέρει πολλά οφέλη. Αρχικά, το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν περιέχει καπνό, με αποτέλεσμα να σας προφυλάσσει από καρκινογενέσεις και άλλες ασθένειες. Επιπλέον, το ηλεκτρονικό τσιγάρο προσφέρει ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον τόσο για τον καπνιστή όσο και για τον μη καπνιστή. Εν συντομία, τα ηλεκτρονικά τσιγάρα αναμένεται να ωφελήσουν τους χρήστες τους, αφού πλέον δεν θα εισπνέουν τον επικίνδυνο και ανεπιθύμητο καπνό των παραδοσιακών τσιγάρων.
Η διακοπή του καπνίσματος δεν ήταν ποτέ εύκολη υπόθεση. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους τερματισμού του καπνίσματος.

Keyword: 
ηλεκτρονικο τσιγαρο vapormania
DateUpdated: 
NULL
DateAdded: 
2012-07-15 21:48:53
AuthorResource: 

Ένα άρθρο προσφορά απο το http://www.e-smokeguru.gr/el/

Category: