Χειμερινή απόδραση στο μαγευτικό Πήλιο

  • Posted on: 15 August 2013
  • By: 4
Rating: 
0
No votes yet

Το βουνό του Πηλίου θεωρείται ένα από τα ομορφότερα βουνά της Ελλάδας και ένας από τους πιο ελκυστικούς ορεινούς προορισμούς, λόγω της φυσικής του αρμονίας. Το Πήλιο επιλέγουν για τις χειμερινές τους διακοπές χιλιάδες επισκέπτες από όλον τον κόσμο κάθε χρόνο. Πολυτελή αρχοντικά, χτισμένα στα ωραιότερα σημεία, καλύπτουν τις ανάγκες όλων των επισκεπτών.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αρχοντικά που ξεχωρίζουν στο χωριό Πινακάτες είναι το Αρχοντικό Σακαλή (www.sakalihotel.gr), ένας παραδοσιακός ξενώνας απαράμιλλης αισθητικής και φινέτσας. Χτισμένο ακολουθώντας την αρχιτεκτονική της περιοχής που χαρακτηρίζεται από την πέτρα και το ξύλο, το Αρχοντικό Σακαλή αναβάθμισε πρόσφατα τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες του, ώστε να παρέχει πολυτελή καταλύματα υψηλών προδιαγραφών για οικογένειες και φίλους που αναζητούν ένα ζεστό, φιλόξενο και οικείο περιβάλλον για τη διαμονή τους.

Ο χειμώνας στο Πήλιο κάνει τα πάντα να δείχνουν υπέροχα. Παραδοσιακά πέτρινα σπίτια, γεφύρια, δρόμοι, βυζαντινές εκκλησίες και μοναστήρια, σκεπάζονται όλα από ένα λευκό στρώμα χιονιού και το αποτέλεσμα είναι μαγευτικά επιβλητικό.

Ξεκινήστε τη βόλτα σας στα γραφικά σοκάκια του Πηλίου και καταλήξτε σε ένα από τα υπέροχα πολυτελή δωμάτια ή τις σουίτες του Αρχοντικού Σακαλή με εντυπωσιακή θέα στις χιονισμένες βουνοπλαγιές του Πηλίου και τον Παγασητικό Κόλπο. Χαλαρώστε δίπλα στο τζάκι μυρίζοντας τα αρώματα του δάσους και υπό τη γεύση του κόκκινου κρασιού ή επιλέξτε μια απολαυστική εμπειρία χαλάρωσης στο ατμοσφαιρικό spa του ξενώνα.

Είτε σχεδιάζετε τις χειμερινές σας διακοπές είτε απλώς μια απόδραση για το Σαββατοκύριακο, το Πήλιο είναι ο ιδανικός προορισμός. Ένα διάλειμμα από την πολύβουη ζωή της πόλης για ένα ξέγνοιαστο ταξίδι στο βουνό δεν είναι μόνο ανάγκη, αλλά και μια εσωτερική επιθυμία που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.

Keyword: 
DateUpdated: 
NULL
DateAdded: 
2009-11-09 18:07:47