4 χρυσοί κανόνες για να στήσετε μια online επιχείρηση

  • Posted on: 15 August 2013
  • By: 255
Rating: 
0
No votes yet

Οι χρυσοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε αν θέλετε να στήσετε μια επιτυχημένη online επιχείρηση είναι 4.
Κανόνας 1: ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ! Οι περισσότεροι όταν αρχίζουν να ασχολούνται με αυτήν την δουλειά δεν έχουν μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ξεκινούν και πηγαίνουν όπου τους πάει ο άνεμος. Περιπλανώνται από σχέδιο σε σχέδιο, από προϊόν σε προϊόν, από τομέα σε τομέα, χωρίς καμία σχέση μεταξύ τους, και δεν ασχολούνται επίμονα με έναν τομέα για ένα διάστημα ώστε να διαπιστώσουν αν μπορεί να τους αποφέρει κέρδος. Πριν ξεκινήσετε πρέπει να αποφασίσετε με τί ακριβώς θέλετε να ασχοληθείτε στο διαδίκτυο.
Βρείτε έναν επικερδή τομέα που με δουλειά μεθοδική μπορεί να σας αποφέρει κέρδη.
Κανόνας 2: ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΤΕ!  Η εκπαίδευση είναι πολύ βασική υπόθεση. Είναι πολύ εύκολο να το λες, αλλά ταυτόχρονα και πολύ δύσκολο να τα κάνεις. Είναι πολύ εύκολο να πεις σε έναν έφηβο που τελειώνει το σχολείο: «Σπούδασε για να γίνεις γιατρός»! Αυτό όμως προϋποθέτει μια δεκαετία κόπων και βασάνων για τον νεαρό. Επικρατεί η εντύπωση σε αρκετούς πως στο ίντερνετ δεν χρειάζεται να ξέρεις τίποτα, και πως με το πάτημα ενός κουμπιού γίνεσαι αυτομάτως πλούσιος. Αν ήταν έτσι, τότε όλοι θα γινόμασταν πλούσιοι, και δεν θα επηρέαζε την ζωή μας καμία κρίση. Πλούσιος μπορείς να γίνεις, και είναι πολλοί αυτοί που καταφέρνουν και ζουν μια άνετη ζωή δουλεύοντας μόνο στο ίντερνετ, αλλά δεν ήταν καθόλου εύκολο να το καταφέρουν αυτό. Χρειάστηκε εκπαίδευση και αρκετή δουλειά. Το να στήσεις μια ιστοσελίδα και να την αναρτήσεις στο διαδίκτυο είναι δουλειά 2-3 ημερών. Το να την κάνεις να δουλεύει και να σου αποφέρει εισόδημα, έχει κόπο και αρκετή δυσκολία.
Ανατρέξτε να βρείτε την σωστή πληροφορία για τον τομέα που θα ασχοληθείτε.
Κανόνας 3: ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ! Τελειώνοντας με την εκπαίδευση, αρχίστε να δουλεύετε μεθοδικά και ακολουθώντας την σειρά στην τεχνική και την στρατηγική που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Απαιτείται κόπος και χρόνος που πρέπει να αφιερώσετε συστηματικά. Μην περιμένετε οτι από την πρώτη μέρα θα αρχίσουν να ανταμείβονται οι κόποι σας, αλλά χρειάζεται χρόνος μέχρι να μπει το νερό στο αυλάκι και να αρχίσετε να απολαμβάνετε τα κέρδη σας από αυτήν την δουλειά.
Κανόνας 4: ΑΦΟΣΟΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ!  Αυτό είναι το κυριότερο! Η αφοσίωση στον στόχο είναι μεγάλος παράγοντας επιτυχίας. Όπως σας είπα και παραπάνω για την επίτευξή του απαιτείται καθημερινή δουλειά. Αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Οι περισσότεροι ξεκινούν αυτήν την δουλειά σαν ημιαπασχόληση. Έχουν την κύρια δουλειά τους και προσπαθούν να βρουν τρόπο να αυξήσουν το εισόδημά τους. Συνεπώς δεν έχουν αρκετό χρόνο στην διάθεσή τους κατά την διάρκεια της μέρας. Όταν γυρίζουν στο σπίτι από την δουλειά τους έχουν άλλα πράγματα στο μυαλό τους. Θέλουν να ξεκουραστούν, να ασχοληθούν με τα παιδιά τους, να κάνουν τα ψώνια τους… κ.λ.π. Ακόμα κι εγώ που ασχολούμαι αποκλειστικά με αυτήν την δουλειά, υπάρχουν μέρες που δεν προλαβαίνω να δουλέψω πάνω από 4 ώρες.
Όμως θα πρέπει να βρείτε τον χρόνο, αν θέλετε να επιτύχετε. Προγραμματίστε την δουλειά σας, σαν να είχατε μια υποχρέωση που δεν θα μπορούσατε να αναβάλλετε ή να ακυρώσετε. Πρέπει να καταλάβουν και οι άνθρωποι που ζουν στον ίδιο χώρο μαζί σας, ότι κάποιες ώρες δουλεύετε και δεν πρέπει να σας απασχολούν. Είναι βασικό αυτό. Μπορεί να σας ακούγεται σαν λεπτομέρεια, αλλά δεν είναι.
Φτιάξτε ένα ημερήσιο πρόγραμμα και φροντίστε να το τηρείτε. Δεν έχει σημασία τι στόχο θα βάζετε κάθε μέρα. Αυτό εξαρτάται από εσάς και από τον χρόνο που θέλετε και μπορείτε να αφιερώνετε στην δουλειά σας. Κάντε την δουλειά σας με πρόγραμμα! Μόνο έτσι θα μπορέσετε να μείνετε αφοσιωμένοι στον στόχο. Μάθετε να γράφετε κάθε σκέψη και κάθε ιδέα που έχετε σε ένα χαρτί. Την ώρα που δουλεύετε θα περάσουν πολλές σκέψεις και ιδέες. Αν δεν τις γράψετε, είναι πολύ πιθανό κάποια να σας διαφύγει.
Αν έχετε στο μυαλό σας αυτούς τους 4 κανόνες η επιτυχία είναι κοντά.

Keyword: 
δουλειά στο σπίτι εξτρα εισόδημα πώς να κερδίσω χρήματα από το ίντερνετ
DateUpdated: 
NULL
DateAdded: 
2012-03-02 18:56:59
AuthorResource: