Ένας τέλειος ύπνος

 • Posted on: 26 November 2017
 • By: 352
Ένας τέλειος ύπνος. Την σημερινή εποχή που οι ρυθμοί και οι ανάγκες μας είναι πολύ γρήγοροι, ο σωστός και υγιεινός ύπνος είναι σημαντικός παράγοντας ευεξίας, ανανέωσης και ισορροπίας του οργανισμού μας. Το Εθνικό Ίδρυμα Ύπνου (ναι υπάρχει) στις Ηνωμένες πολιτείες απευθύνθηκε σε ειδικούς, για να εντοπίσει ποιος είναι ο ποιοτικότερος ύπνος, και τα συμπεράσματα του μας αφορούν όλους μας και είναι τα παρακάτω:

Πως να κάνετε πιο γρήγορη την ιστοσελίδα σας.

 • Posted on: 26 November 2017
 • By: 352
Πως να κάνετε πιο γρήγορη την ιστοσελίδα σας. Μια γρήγορη ιστοσελίδα είναι πάντα πολύ καλή για τον κάθε χρήστη και του προσφέρει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από οποιαδήποτε άλλη πιο αργή ιστοσελίδα ακόμα και εάν η δεύτερη είναι πιο κομψή και πιο εύχρηστη. Εκτός από την ευχαρίστηση του χρήστη, η ταχύτητα μιας ιστοσελίδας παίζει ρόλο και στην κατάταξη της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης και ιδιαίτερα στο google που είναι η μηχανή αναζήτησης που έχει το κύριο μερίδιο στην αγορά της Ελλάδας.

Οικονομικές λύσεις για μονώσεις το 2017

 • Posted on: 19 January 2017
 • By: mitsoglou

Όλοι επιζητούμε την ιδανική θερμοκρασία στο σπίτι μας για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Όμως η πραγματικότητα πολλές φορές μας κάνει να προσγειωνόμαστε άβολα! Κι αυτό γιατί το να επιτύχει κανείς τις ιδανικές συνθήκες για τη θέρμανση του σπιτιού του, συνήθως έχει ως αποτέλεσμα την υψηλή οικονομική επιβάρυνση στον ετήσιο προϋπολογισμό μας.

Ρόδι, το συμπλήρωμα διατροφής – σύμμαχος της καρδιάς!

 • Posted on: 29 August 2014
 • By: r10sma
Το ρόδι είναι άμεσα συνδεδεμένο στις κουλτούρες των λαών με τη μακροζωία και την ευημερία. Στην Ελλάδα συνηθίζουμε να σπάμε ρόδια στην αρχή του χρόνου γι καλοτυχία ενώ στην Κίνα χαρίζουν στους νεόνυμφους σπόρους ροδιού ως σύμβολο γονιμότητας. Από πού όμως έχουν προκύψει όλες αυτές οι συνήθειες; Υπάρχει κάποια βάση σε όλο αυτό. Τα συμπληρώματα διατροφής με ρόδι τι επιπτώσεις έχουν στην υγεία μας και γιατί υπερτερούν (αν το κάνουν) έναντι του φυσικού χυμού ή του ίδιου του καρπού;

Cranberry, το συμπλήρωμα διατροφής κατά των ουρολοιμώξεων

 • Posted on: 22 August 2014
 • By: r10sma
Μερικές φορές η καταφυγή σε φυσικές μεθόδους αντιμετώπισης παθήσεων είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε. Δεν επιβαρύνονται τα νεφρά και το συκώτι ενώ η λήψη των απαραίτητων φυσικών συστατικών γίνεται πλέον πάρα πολύ εύκολα μέσω των συμπληρωμάτων διατροφής. >Στο παρόν άρθρο θα αναφερθούμε στο cranberry και μάλιστα στα συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν cranberry, αφού απλοποιείται η λήψη του και μεγιστοποιείται η ασφάλεια κατανάλωσης μέσω της υπολογισμένης δόσης.

Yacon, το νέο συμπλήρωμα διατροφής-σύμμαχος στο αδυνάτισμα.

 • Posted on: 20 August 2014
 • By: r10sma

Ενώ το καλοκαίρι πλησιάζει προς το τέλος του και όλοι θα σκέφτονται πώς να απαλλαγούν από τα κιλά των διακοπών θα ανθίσει η εποχή των αδυνατιστικών. Τα φαρμακεία θα γεμίσουν καταναλωτές που θα ψάχνουν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για να ξαναβρούν την εκ του καλοκαιριού χαμένη γραμμή τους. Πώς όμως θα γίνει η σωστή επιλογή και με ποια κριτήρια;Το Yacon πιθανότατα δεν το έχουν ακουστά οι καταναλωτές. Αποτελεί όμως ένα αρχαίο φυτό του οποίου η ρίζα περιέχει μια κατηγορία σακχάρων, του φρουκτο-ολιγο-σακχαρίτες.

Dual Benefits with Investment in Commercial Property in Noida and Delhi NCR

 • Posted on: 19 August 2014
 • By: assotechrealty

New Delhi, Delhi, February 18, 2014–While the real estate sector worldwide is going through a tough time, the realtors came up with new investment schemes that proved out to be beneficial for both the project developers as well as the investors. Due to the global recession the real estate developers were facing shortage of liquidity. The main reason behind this was that they were getting no support from the financial institutions or banks who were lending them only at higher rates ranging between 18 to 24 percent.

Μύκονος αυτό το καλοκαίρι στο νησί του Απόλλωνα. (www.orientalmassage.eu)

 • Posted on: 14 August 2014
 • By: mediadynamic

To orientalmassage.eu πάει Μύκονο και γιορτάζει στο νησί του φωτός την παρουσία του,την ενέργεια της Δήλου και την δυναμική ενός νησιού γεμάτου χρώμματα, στύλ, ακριβά αρώματα και ιδιαίτερους ανθρώπους. Στην Μύκονο τα πάντα είναι φωτεινά χαρούμενα προχωρημένα αλλά και παραδοσιακά παράλληλα. Απο τα πανηγύρια με την παραδοσιακή Σαμπούνα και όχι Τσαμπούνα όπως λένε την γκάιντα στην ηπειρωτική Ελλάδα εώς την Παράγκα και το Paradise με τα ατελείωτα parties την χαρά και τα events.

ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ άρ. 19 Ν. 3982/2011 ( ΜΗ ΟΧΛΟΥΣΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ)

 • Posted on: 21 July 2014
 • By: advice4u

Υ.Α αριθμ. οικ 483/35/Φ.15/2012 (ΦΕΚ 158 Β) Άρθρο 3Δικαιολογητικά για τη χορήγηση άδειας εγκατάστασης1. Γενικά Δικαιολογητικά:α. Ερωτηματολόγιο (συμπληρωμένο)( σημείωση :ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ   στην διεύθυνση ανάπτυξης της οικείας περιφερείας ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ  γ) .   β. Υπεύθυνη Δήλωση (συμπληρωμένη). ( σημείωση:  ΑΥΤΗ ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΕΠΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ )γ. Βεβαίωση χρήσης γης από την αρμόδια Πολεοδομική Αρχή.δ. Μελέτη εγκατάστασης, σύμφωνα με το Β.Δ.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ( Απόφαση Γ.622/61/1983 παρ.3 ( Φ.Ε.Κ. 9Β’ /84) )

 • Posted on: 16 July 2014
 • By: advice4u

Α. Ο δικαιούχος οικογενειακής στέγης πρέπει να είναι ο κυριος του οικοπέδου για το οποίο χορηγείται η άδεια οικογενειακής στέγης.Β. Το οικόπεδο πρέπει να είναι οικοδομήσιμο σύμφωνα με τις ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις και η χρήση κατοικίας να μην αντίκειται στις προβλεπόμενες χρήσεις για την περιοχή από τα ειδικά διατάγματα, η τογενικό πολεοδομικό σχέδιο , η την πολεοδομική μελέτη.Γ.

Σελίδες